Uutiset

Ylen hiihtotiimi luo draamaa

Julkaistu 31.01.2015

Ylen hiihtotiimi Laura Arffman, Pirjo Muranen ja Eng-kuvaaja Juha Tuominen tuottavat meille inserttejä ja haastatteluja ja draaman kaarta.

Smhiihdot yletiimi– Elämme hetkessä, vaikka käsikirjoitus tulee tehtyä aina, ja erityisesti ennen kisaa vielä tarkennetaan, kertoi Laura Arffman.

Pirjo Muranen sanoi, että jokaisesta kilpailusta löytyy draamaa ja jännitettä. – Seurojen välillä on aina pientä kilpailua. Täällä Falunin viimeiset valinnat luovat jännitystä.

Tiimin mukaan kilpailijat, valmentajat sekä huoltajat antavat heille asiantuntevaa taustatietoa ja kommentteja.

- Olemme saaneet luotua hyvän luottamuksen, ja silloin kun meille sanotaan ei ja uskalletaan sanoa ei, niin me tietysti kunnioitamme sitä, totesi Laura Arffman. Tiimi pyrkii tuottamaan palvelua molemmin puolin yleisön ja hiihtäjien kanssa.

Smhiihdot yletiimi2


– Yhden jutun editointiin saattaa mennä parikin tuntia. Katsomme ja poistamme ja leikkaamme, eli valmis tuotos saattaa olla muutaman minuutin mittainen, kertoi Juha Tuominen.

– Hienoa on aina myös paikallisen niin katsojan kuin talkooväen kanssa keskustelut. Niistä saa myös hyvin päivän kilpailuun ajatuksia, sanoi Laura Arffman.

Hauskaa näyttää tiimillä aina olevan, ja siinä on tekemisen meininkiä.

Yläkuvassa: Jämin Yletiimiin kuuluvat muun muassa Juha Tuominen, Laura Arffman ja Pirjo Muranen.
Alakuvassa: Laura Arffman haastattelee perjantain voittajaa Matias Strandvallia.

Teksti ja kuvat: Jari Vaara.YHTEISTYÖKUMPPANIT