Uutiset

Me teimme sen taas!

Julkaistu 01.02.2015

Smhiihdot askouurasjarviKilpailunjohtaja Asko Uurasjärvi oli tosi tyytyväinen kisaviikonloppuun.

– Me loimme urheilijoille hienot puitteet, ja he tekevät suorituksillaan hiihtodraamaa. Me onnistuimme loistavasti, sanoi Uurasjärvi.

Hän halusi korostaa onnistumista Aino-Kaisa Saarisen sanoin, jotka Aikku sanoi Uurasjärvelle: ”Onnistuitte loistavasti. Joka kerta ovat kisat tulleet paremmiksi. Urheilijan on helppo tulla tänne, eikä tarvitse jännittää, miten kisat on järjestetty.”

– Siinä varmasti kiteytyy tämän viikonlopun tunnelmat. Tällaista SM-kisaa ei tehdä tyhjästä. Se on iso ponnistus meille. Paikallisten seurojen välisestä hyvästä yhteistoiminnasta olen myös mielissäni. Näin myös saadaan osaajia joka lähtöön, totesi Uurasjärvi.

Kisaviikonloppuna talkoolaiset tekivät tosi ison ponnistuksen.

– Iso oli ponnistus myös meidän ydintiimillä, joka jo syksyllä aloitti aktiivisen valmistelun. Paljon on työtunteja tehty ja yksikään tunti ei mennyt hukkaan. Oikein iso ja lämmin KIITOS kaikille mukana olleille ja kisojen onnistumiseen vaikuttaneille! Myöskään ilman yhteistyökumppaneita emme olisi tästä suoriutuneet, päätti Asko Uurasjärvi. Teksti ja kuva: Jari Vaara.


YHTEISTYÖKUMPPANIT