Uutiset

Suomen Hiihtoliiton puheenjohtajan Jukka-Pekka Vuoren tervehdys

Julkaistu 23.01.2015

 Jukka-Pekka Vuori, virallisiin yhteyksiin

Hyvät hiihdon ystävät,

Haluan toivottaa teidät Suomen Hiihtoliiton puolesta lämpimästi tervetulleeksi Jämijärven Jämille seuraamaan SM-hiihtoja. Falunin MM-kisojen alla pidettävät SM-hiihdot ovat erittäin tärkeä mittari kohti kauden huipputapahtumaa. Jämin alueen maastot mahdollistavat kansainvälisen tason testin jokaiselle huipulle ja kaikille kilpailijoille.

Suomessa on viime vuosina ollut haasteita lumiolosuhteiden kanssa. Ja tiedän, että nämäkin järjestelyt ovat vaatineet isoja ponnisteluja järjestelijöiltä ja kaikilta talkoolaisilta. Jämin Jänne on tehnyt yhteistyötä Sata-Hämeen eri seurojen kanssa. Mukana ovat olleet muun muassa Ikaalisten Nouseva-Voima, Kankaanpään Suunnistajat, Kankaanpään seudun Leisku, Kyrös-Rasti ja Kankaanpään Urheilijat. Haluankin esittää teille kaikille parhaat kiitokseni kisojen onnistumisen varmistamiseksi.

Suomalainen hiihtourheilu elää uutta vahvaa tulemista. Sotšin olympialaiset menivät erinomaisesti. Hiihdon katsojaluvut ovat korkeat ja hiihto on palannut suosituksi kuntourheilumuodoksi. Suomalainen ikonilaji voi hyvin. Työtä on vielä edessä, mutta askelmerkit ovat oikeat kohti kotikisoja Lahdessa 2017. Se on iso mahdollisuus ja käänteentekevä paikka suomalaiselle hiihtourheilulle.


Kisat eivät onnistuisi ilman yleisöä ja yhteistyökumppaneita. Haluankin esittää myös teille vilpittömimmät kiitokseni.
Tiedän, että kuluvana viikonloppuna saamme taas nauttia urheilun huumasta ja hyvistä suorituksista jotka kantavat tekijöitään pitkälle.

Mukavia hetkiä Jämillä kaikille,


Jukka-Pekka Vuori
Puheenjohtaja
Suomen Hiihtoliitto


YHTEISTYÖKUMPPANIT