Uutiset

Ohjeita paikalle saapuvalle katsojalle

Julkaistu 29.01.2015

Vaikka Ylen tv-kuvan näkee kotonakin, parhaiten kisatunnelmaan pääsee mukaan paikan päällä Jämillä.

Paikalle saapuvien katsojien avuksi tähän on koottu muutamia hyviä neuvoja.

Kun saavut Jämille, noudata pysäköinninohjaajien opastusta. Yleisön autot pysäköidään ns. alakiitoradalle, josta matkaa hiihtostadionille on parisataa metriä. Pysäköintimaksua ei ole.

Pääsylippuja on myytävänä Jämin uuden luontokeskuksen alakerrassa sijaitsevassa lipunmyyntipisteessä. Myös käsiohjelmia on saatavana samasta paikasta.

Liput ovat aluelippuja. Erillisiä nimikoituja katsomonosia ei ole. Stadionin lisäksi hyviä katselupaikkoja on monessa kohtaa harjulla, esimerkiksi kilometri ennen stadionia olevassa pitkässä nousussa. Sprinttiradat toki eivät siellä asti käy.

Ladun varressa latuvahtien ohjeita pitää noudattaa, jotta ei ole hiihtäjien ja huoltajien tiellä eikä peitä tv-kameroiden kuvauslinjoja. Turhia ladunylityksiä tulee välttää, ja stadionalueella ladut saa ylittää vain järjestäjien osoittamista paikoista.

Palkintojenjakojen seuraamiseen Jämi Areena tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet, ja Areenassa sisällä sijaitsee myös kisaravintola. Myös kisatori ja Jämin alueen muut ravitsemuspalvelut ovat yleisön käytössä. Ulkona on lisäksi järjestäjien kahvi- ja makkaramyyntipisteitä.

Yleisölle tarkoitetut tiedot on näillä nettisivuilla koottu tähän osioon.


YHTEISTYÖKUMPPANIT